Egyébként mitől félsz: a jövődtől, vagy a múlt kísért ennyire?

Téma címkék:
2013.06.28. 20:49
#13917 picurka58 hozzászólása: 2013.08.12. 20:56

Kedves bagoly04. Én még nagyon kezdö vagyok ezen az óldalon. Viszont, a Te, már bocs, a tegezésért, írásodat ólvastam, és nagyon meg kapott a beteséged leírása. Nagyon jól esett azt ólvasni, hogy sikrült a humorodat meg őrizni. Legalábbis én ezt is kivettem az írásodból. Ólvastam, már erröl a beteségröl, szóval valamennyire tisztában vagyok vele. Valóban igaz, a nevetés az gyógyszer. Ha gondolod akkor kérlek írd meg, hogy mennyi idös vagy? De csak ha nem gond. Majd még írok, neked. Szeretettel. picur.

bagoly04
#13916 bagoly04 hozzászólása: 2013.07.03. 22:26

Épen erre bagolykodtam,, mikor nagy örörmömre megláttam a témát. Az ilyen “orvoshatás” a  betegre, mint botcsinálta novellistának, mindig az egyik kedvenc témám volt..Mint hivatásos parkinzonosnak engedtessék meg, hogy a hivatásbeli tapasztalataimmal kezdjem! Amikor először tudatosul az emberekben, hogy kezet ráztak Parkinson úrral, és az többé nem ereszti el, a legtöbbjük letargiába esik, pesszimista lesz., úgy érzi élete értelmetlenné vált. A súlyos túlmozgásos betegekről azt hiszem tréfás  javaslataim homokszemként peregnek le róluk.Igen, jól olvasták,a tréfa szót, mert a nevetés gyógyszer, ha csak pillanatokra is, felejteti a betegséget. Tehát meg kellene találni, az utat, a Pk-t humoros oldaláról való szemlélésére. Mert ne felejtsük el, nem mindenki lehet Pk-os.  Az egy kiváltság, amit nem lehet pénzért megvenni! (Igaz eladni sem) . A felsorolás teljessége nélkül néhány alapanyag ismertetése: A tremor – igaz korlátokkal – fölhasználható mint mozgási energia (pl. só- cukor szórásához.), a mozgásra tudományos elméletet építhetünk. Intenzitást mérhetünk egy beosztásos pohárral. Na,ezen tevékenység után, fölkeresve ideggyógyászunkat, a váróteremben relaxálás után. előfordulhat, hogy doktorunk a betegség stagnálásán csodálkozhat. Fontos a Pk-s torna, amely késlelteti a leépülést. Itt fontos szerepe van a konduktoroknak.I

Megemlíteném még, hogy nagyon fontos az orvos-beteg őszinte, mondhatnám baráti kapcsolata. Az segíthet olyan feladatok javításán, mint a próbaírás, amely otthon az íróasztalon elterpeszkedve gyönyörű, a rendelőben reszketeg, szinte olvashatatlan kesze-kusza vonalak “alkotását” eredményezik Pk.-s témán kívül: A fogorvosnál elmúlik a fogfájás. Operációk előtt vallásos lesz a beteg. Urológián parancsra soha sem sikerül a pohárba teljesíteni.

Szeretettel bagoly04

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close