Hím vagy nőstény?

2013.12.11. 12:13

Homoszexualitással kapcsolatos problémával küzdök. Szívesen olvasnék hozzászólásokat a témában!

#15908 Dzsorden hozzászólása: 2013.12.12. 20:30

Elég félelmetes….. És nem tudok mit kezdeni a dologgal…

#15907 hallgatlak hozzászólása: 2013.12.12. 20:16

Látens homoszexualitásra – vagyis magadnak sem bevallott szexuális irányultságra tippelnék… De legnagyobb jószándékkal javaslom, hogy fordulj ezzel a problémával szakemberhez (pszichológushoz), aki megnyugtathat és váalszt adhat pár kérdésedre! Amúgy nem hinném, h kóros jelenségről van szó :)

#15906 Dzsorden hozzászólása: 2013.12.11. 17:48

A problémám egész pontosan az, hogy nem tudom, ki/mi vagyok… Egyik percben ez, másikban az… Ez gyerekkorom óta így van… Amúgy egy teljesen normális 20 éves lány vagyok, nagyon is “lányos” lány, de időnként “átvedlek” és akkor férfi vagyok. A gondolkodásom is, szituációtól függően, hol férfi, hol nő. Arról tudok, hogy minden emberben megvan valahol mindkét nem, de bennem ezek teljesen egyenrangúak, mintha 2 ember lennék /nem a disszociatív személyiségzavarra gondolok :) /. Férfiak társaságában teljesen normális nőként viselkedem, flörtölök meg minden…….. Nők társaságában viszont furcsán érzem magam…mert férfinek érzem magam, de tudom, hogy ez nem helyes. Ez mindig így volt, kis koromtól kezdve. Nem tudom, hogy én most akkor mi vagyok? Élhetek-e két nemet egyszerre??? Nagyon frusztráló! Mert így senkivel sem érzem jól magam, mert mindig ott marad a kielégítetlenség érzése….. A férfiaktól mindig idegenkedtem egy kicsit, ha elképzelem, hogy szexuális viszonyt kell folytatnom velük, akkor hányingert kapok és elfog a pánik. A nőktől nem félek /ők nem tudnak belém dugni semmit :) /. És még azt hozzáteszem, hogy ráadásul a nálam 30-40 évvel idősebb nőkhöz vonzódom. Nem tudom, miért.

Szóval, ez az én történetem…!

EN-ek
#15905 EN-ek hozzászólása: 2013.12.11. 14:34

(bocs n olv. végiga cinkéket)

Sóval AZT h mi a “betegség” + a “normálisság”, mindig aadott társasalom épp aktuális gyepességi szinttye dönti L!  (azért a igézőjel, mert ezek tkp. 1ike se valós entitás – csak butatabuk)

Példul itt vana buziság: az 1. fázisban év10dekkel ezelőtt, még bcs. volt, a Örvény is büntette! (LOL) Aztán kicsivel később már “csak” betegségnek számitott. Ma + már ugyebár a égvilágon semminek SE számit… (perpill pl. a pedok vannak az 1. fázisban)

A tanulság? a’ nincs! vagyis – ah a öregapám mondta – MINDEN relatív, NINCS semmi abs. Igazság, csak a gazság! (a társas alom pd. bár csigatempóval, de mégiccsak fejlődik;)

EN-ek
#15904 EN-ek hozzászólása: 2013.12.11. 14:10

a’ mamá cseppet SE problem, a Zeitgeist túlment rajta! hovatovább erény…  am 8 csak qva legyen!

#15903 hallgatlak hozzászólása: 2013.12.11. 13:48

Pontosan miylen “problémával”? Bizonytalan vagy a nemi identitásoddal vagy szexuális irányultságoddal kapcsolatban? Ugye tudod, h ez nem tudatos döntés illetve nem is egy betegség, mint az középkorból itt maradt nézetek állítják. Írd le részletesebben a gondod!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close