Védelem, tisztesség, összefogás.

2013.12.18. 18:58

Kedves Emberek!

2013. december 18.

 

Aki beteg az nem gonosz.

Gyógyszert szedni nem olyan nagy baj, egy rendszeres kisebb adag, amitől az éjszaka jól telik. Szerintem az a legrosszabb ilyen esetekben.

Ha a kórházban kényszerzubbonyt adnak valakire, mert nem tudnak vele jobbat tenni. Így nem tesz kárt magába, nem bánt másokat, és az ápolóknak is könnyebb.

Fontos, hogy stabil körülmények legyenek!

2) hogy megvalósuljon az összefogás (isteni sugallat)

Az összefogás, mert ha az ápolók tudnak normálisan működni és nem csak lefogni a beteget, ha a beteg már úgy érzi nincs menekülés, sőt ha vannak mások is a környezetben, szóval minden egy szebb szintre jut és felfogja az eseményeket, és a lehetőség szerinti következő lépést!

 

3) A legjobb, amikor le tudsz végre ülni (akár egészséges akár beteg, mi tudjuk, hogy ez bizony nem mindig jól eső dolog) – erre is van gyógyszer (különben én a Seroquel XR 400 gr-ost szedem, egyet éste, és jól vagyok, ha többet veszek be a  napom el van rontva).

 

Az is összefogás, ha két ápoló beszél egymással, és a közelben lehet a beteg is még inkább, legalább normális dolog van körülötte.

Egyébként így, kiderül, hogy nem is rossz a korház, mert ott legalább az orvosok és az ápolók tök jól vannak, így gyógyul a beteg, szerintem.  Otthon nehezebb, mert túl nagy a nyüzsgés és mindenki azt hiszi, hogy egészséges, és nem ért egyet a beteggel. Szintén nem kedvez az összefogásnak.

Ha még egy dolgot szeretnél, kérd meg

1) a kapcsolat őrző angyalokat, csak úgy hangos szóval, mintha egy kutyushoz beszélnél vagy egy cicushoz, hogy mindenképpen legyenek jelen, bármi is közrejátszik vagy zavarja két ember között (vagy többen is lehetnek) magát a kapcsolatot, veszekedés, hazugság, megbántás, régi dolgok felemlegetése, vagy valaki beteg, vagy több is beteg, vagy mindenki beteg, akár még a korházban is,  mondd, hogy szeretnéd ha a kapcsolat örző angyalok segítenének a viszály eloszlatásában és szabad és tiszta lenne az emberi kapcsolat köztetek! stb. Közben lehet tapsolni is, 2-szer meg megint 2-szer és azt lehet mondani, hogy Legyen Rend Isteni Rend!

2) kérd meg az őrangyalodat, hogy ne hagyjon el semmilyen körülmények között, mert bízol benne, és segítsen még inkább megbízni benne. Ő mindig elérhető, és kapaszkodni kell a köpenyébe, mert abba lehet!

 

Tessék ezt megcsinálni, tessék kérni az egészségeseket, hogy segítsenek, és az egészségesek is segítsék így a betegeket!

Hozzáteszem, hogy nem valami segítséget, meg intő szót osztok meg a saját tapasztalatomból, hanem nagyon fontos, amikor ez az üzenetforgás megvalósul, hogy mindenki tudjon róla! (magas rezgéssel, egészséges és teljes frekvenciákkal)

 

Sorolhatnám.

Most ennyit és sok szeretettel,

 

Julianna

 

#15966 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.12.24. 09:24

hehem, Bódog Kalácsot!

EN-ek
#15965 EN-ek hozzászólása: 2013.12.24. 06:00

Be relax & kib* verymerry kurácsonyt! MUHAHA

Vuk még mindignincs?? (h a többiről n is besz)

#15964 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.12.22. 15:11

Az ápolók parasztok, azt nem állítom, hogy minden orvos – most épp unatkozom, azért írok, nem mintha, miegymás… ehhem-hehe -, sz’al a dokim nem tahóság jogcímén szíjazott ki pont egy éve – nem azért írok épp most, mert ez egy fasza évforduló, mondom, öl az unalom, minnyá veszek egy csokit, angyalból, agyalból, agyból valót, megeszem valaki agyvelejét, szeressema kocsonyát mg a korcsolyát, a sert is – szóval nem volt a doki paraszt, csak szűkértelmű, merthát uyan mi a véres szart tudtam volna hentelni bent is, főleg miután vittek SBO-ra, vagy hova. Megmondta a nyomorék nővérnek, kössön ki, meg flangáljon fel s alá. Annyi eszük nem volt, mint másnap, hogy lenyugtatózzanak. Hámmer hülye a dokim. Ja, és az ápolók parasztok, sommázva. Meg a farkasember a miskóci pszichón.

EN-ek
#15963 EN-ek hozzászólása: 2013.12.18. 22:36

Yaja! Ki mint veti ágyát, úgy esik BELE!

kényszerű zubbony talán kissé Lavult technika (XXI. szádat) DE tényállás… + a rácsoságy!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close