Kérdés

Téma címkék:
2014.08.12. 20:21

Kérdezni szeretném,hátha valaki tudja a választ.Aki tudja magáról,hogy súlyos depresszióban szenved,miért nem akar orvoshoz fordulni,kezeltetni magát Leszámítva,a pszihiátriai zűrös összevisszaságokat. Vajon mire számít ,akinél folyamatosan fennáll a probléma,Ha kényelmes gyógyszerszedéssel nem megy semmire,akkor hagyja eluralkodni,átadja magát a depressziónak! Kényelem,hanyagság,hozzászokás,tehetetlenség? Felnőtt ember,aki egyedül él,miért nem tesz magáért semmit,hiszen nagyon jól tudja,rendbe kellene tenni a problémáit? Nagyon szeretnék választ kapni! Akinek van ötlete,kérem válaszoljon!

#18878 Panna1 hozzászólása: 2014.08.23. 16:35

Hülyeségeket a humor oldalán tegyünk közzé! Isten ezt nem oldja meg,fogalmad nincs miről van szó! Viccet csinálsz mások egészségügyi gondjaiból Vallásos ember vagyok,nagyon egyszerű lenne,így a megoldás,sajnos nem! Kérlek,ne írogass,ha nem tudsz komoly választ adni! Panna1

EN-ek
#18794 EN-ek hozzászólása: 2014.08.20. 05:42

Yah… még asse tűnt FEL néked soha, h senki SE áll szoba veled, ehejett mki nagy magasságból LEszar??:P súúújos utálatukat KIfejezendő. (kivéve szegény VSZ2 – csodálkoztam is rajta rendesen:D)

Ennek oka pedig AZ, h te egész “áldott” nap másse csinász, mint szanaszét TROLLkodod a egész újságot odavissza!:D –> Kesse FEL orvosát/dilidokiját, mer a unatkozás ennyire súújos formája má klinikai ESET!
(legább akkormár vmi ÉRTELMESEKET írnál – mint pl. ÉN – a sokk baromság & közhej hejett:P)

EN-ek
#18792 EN-ek hozzászólása: 2014.08.20. 05:25

Monnyuk tese panaszkodhacc, amia nikk-kamuzást illeti…;)
Itt vszeg ÉN vagyok a 1edüli, aki elejétől fogva a EREDETI (s 1etlen) nevével nyomul rendületlen, minda mai napig! (mféle nehésségek daczára)

#18756 Sheela hozzászólása: 2014.08.16. 16:21

Szia!
A depresszió alapvető “tulajdonsága”, hogy “elveszi” az életkedvet. A legtöbb (mély) depressziósnak nehézséget okoz a reggeli felkelés, általában kora délután aktivizálódnak csak.
Mivel nem találnak olyan tevékenységet, ami örömet okozna, gyakran semmilyen tevékenységet sem végeznek.
A bibi, hogy ez egy öngerjesztő folyamat: Nincs tevékenység, nincsenek élmények, nem termelődik endorfin, ezért nincs miért elkezdeni újabb tevékenységet- és már körbe is értünk. Ennél természetesen jóval bonyolultabb a folyamat, hiszen kémiai változások is állnak a háttérben, lásd szerotonin hiány, és egyebek.
Keress egy tevékenységet, amiben -még ha kicsit is- de találsz örömöt. Tudom, hogy egyszerű leírni, ill. nem ez fogja megváltoztatni az életed gyökerestől, de első lépésnek kellően fontos.

#18879 Panna1 hozzászólása: 2014.08.23. 16:41

Értelmi szinted után vizsgálódj,nem kérek választ!

#18720 rabbi hozzászólása: 2014.08.14. 00:44

Minden depis(en is),a depressziojat teljesen termeszetes jelensegkent eli meg.(A korulmenyeim miatt erzem ilyen borzasztoan magam,s ha nem igy ereznek,nem lennek normalis.)Ki akarja a”normalis”onmagat megvaltoztatni hokuszpokuszokkal?A depi okozta borzalmas erzeseket tudatmodosito szerekkel fel lehet fuggeszteni idolegesen,a kovetkezo adagig.
Az igazsag az,hogy a depi,egy hibas gondolkozasi struktura,mely reszint tanult hibas kovetkezteteseken alapszik,reszint egyeni akarati tenyezokon,illetve orokolt hagyomanyokon epult fel.A gyogyszer pedig az alapveto megoldas elodazasa.

#18880 Panna1 hozzászólása: 2014.08.23. 16:55

Köszönöm a válaszodat,olvastam már hasonlót,ez megerősítette.Szerettem volna rábírni,hogy terápiát bevállalja,de sajnos Ő nem érzi,a dolog fontosságát.Súlyos depresszió,kleptománia.

#18715 Panna1 hozzászólása: 2014.08.13. 19:38

Tetszik néhány mondatod,kedves ÉN-ek! Mostanában már alszom is,ezért kevesebbet vagyok,de sajnos,van még családilag mit fejlődni.Komoly problémák vannak,és terápia kellene,de ellenáll!

EN-ek
#18726 EN-ek hozzászólása: 2014.08.14. 05:11

hihhi! igen??:O remekk! – te is begyüjtötté má pár pirospontot… (aki n patikus semennyire, annak 1általán n is irok! logikuss…;)
és KI az családtag? más 5let nincs, HA annyira sújos L kell vinni vmi dilidoki szine elé! ÉN közismerten n híve a dilibigyóknak, DE előferdül néha oj ESET, h ténleg szükséges csipegetni (persze ésszel!)

#18714 Panna1 hozzászólása: 2014.08.13. 19:29

Az összeférhetetlensége ,nem tudja megítélni a képességeit,viták,anyagi támogatás szükségessége,ezek miatt már sajnos a családja eltávolodik.Barátai a facebook-on! Terápia kellene.

#18713 Panna1 hozzászólása: 2014.08.13. 19:23

Ha depis,kerülik.Van családja,akit szeret,…van kiért,de nincs munkája,látszólag szeretne munkát,de mindíg kifogásokat keres,olyat,amit ő szeretne,nincs hozzá képesítése,álmodozik,hazudozik,…magának is…hónapokig szokott dolgozni,de rövid ideig bírja.

#18712 Panna1 hozzászólása: 2014.08.13. 19:06

Panna vagyok,köszönöm,de komoly válaszokra várok! Elterjedt,hogy pszihiátriai túlkapások vannak,de átmenetileg gyógyszer szükséges,de terápia is kellene,viszont hiányzik valami erő az illetőből,hogy eljusson odáig,hogy kezelést kapjon.Évek óta súlyos depresszióban szenved,és képtelen továbblépni! Tudom,hogy beteg,de a problémákat félreteszi,és így kezeli a depit is,mintha arra várna,hogy elmúlik,ami sajnos folyamatosan hatalmába keríti.Gondolkodásbeli,és szenvedély is jelen van,de gyenge,és képtelen felülkerekedni.Támogatom tanácsokkal,mert messze él tőlem,de egy kis előrelépés után már eltávolodik tőlem.

EN-ek
#18704 EN-ek hozzászólása: 2014.08.13. 09:02

2ccségtelenül… ÉS nyilván n yódolgában teszi, han mert eb bea mai igen nagyon Lb* virágba – ah azt má 2,000,000x LEirtam – már LEHETETLEN találni 1 értelmes 2lábút! (HAcsak n papagáj az illető)
A többi mind szh. szemmetlada! v nyuszi

EN-ek
#18701 EN-ek hozzászólása: 2014.08.13. 04:15

Szasz Panka! há’ tese nagyon tüsténkecc mostanáb…:)
(term. tom a választ! pont ÉN ne tudnám??;)

Talán mer tuggya atag (mer átláttya), h igzából tök fessleges & értelmetlen lenne a egész – épp azé lett depis!:P
Sóval… tod ezek a dógok n egészen úgy mennek, mint más xokásos kórságok: pl. rheuma gyötör v májbaj támad (fája lába mint álat / májmojt kimutatta labor) tisztasor, agyilag FELfogva –> irány a doki a kezelésre!
HA most még ehhe hozévesszük, h (súúújos) depit rádásul ált. mindig a marha értelmes, birkaátlag feletti, magas int.genciával +vert egyedek kapnak, és sose a kőbunkók – már 1ből tisztább is lesz a kép…

Itt van példul a tegnapi szomorú ESET, mej éppen +esett: aligh Ltávozott szegény Kicsihuszár, máris LEdöbbenve látom h 1ik kedvenc szinészem (R. Williams) isa fűbeHArapott, rádásul szintén s. depiből KIfojólag állitólag!:( Monnyuk vmejest előre sejt7ő volt e dolog: HA +nézed szinte a összes filmje éggé szomi stílusú és “jómberes” volt; bármennyire is próbálta némi HUmorizálás által vígjátéknak álcázni!

FENE 1e! hullanak LEGjobbjaink, minta ősi légy!!!:@ s mindig azok, akik még bőven RÁérnének!
(BEZZEG akiknek kéne azok sose lesznek, és 100é vígan Léldegélnek a ő szánalmas agyatlanságukban!)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close