Kérés

Téma címkék:
2016.09.19. 15:28

Toborzó hirdetés

Tisztelt Érdeklődő!

Goldgruber Katalin vagyok, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar interkulturális pszichológia és pedagógia mesterszakos hallgatója.

Egy tudományos kutatásban való részvételre szeretném felkérni, amely a szakdolgozatom elkészítésének részét képezi. A kutatást témavezetőm, Szabó Mónika (ELTE PPK Interkulturális Pszichológiai és Pedagógia Intézet) szupervíziója mellett folytatom.

A vizsgálat során kérdőíves módszerrel, a krónikus betegekkel kapcsolatos attitűdöket vizsgáljuk, ezen belül is a Hepatitis C-vel fertőzött betegekre fókuszálva.

A vizsgálat előzetes feltétele, hogy Ön 18 év feletti személy legyen.

Szigorúan bizalmasan kezelünk minden olyan információt, amit a kutatás keretén belül gyűjtünk össze. A vizsgálati személyek anonimitása biztosított, a kutatás során nyert adatokat összesítjük, az egyes személyek válaszait név nélkül használjuk fel. A kérdőív kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe.

A kutatásban való részvétel teljesen önkéntes. A vizsgálatot bármikor indoklás nélkül megszakíthatja, vagy a kérdések megválaszolását megtagadhatja.

A vizsgálatban való részvételért anyagi vagy egyéb díjazást nem tudunk adni. Ugyanakkor ha érdeklődik az eredmények iránt, úgy a szakdolgozat befejezése után szívesen továbbítom Önnek a kész munkát.

Kérjük, amennyiben felkeltette érdeklődését a vizsgálat, és szeretne részt venni benne, kattintson az alábbi linkre!

Köszönettel,

Goldgruber Katalin
goldgruber.katalin@gmail.com

A kérdőív ide kattintva érhető el.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close