Merj gyógyulni 2. rész

2017.04.10. 17:01

Bő egy év kihagyás után, itt vagyok újra, folytatom a “Merj gyógyulni” sorozatomat, hogy minél több emberkének segítsek.

Bár kicsit a felhők felett járok ami már a mentális betegségeket illeti, azért jó visszanézni, hogy egyszer én is mennyi marhaságot összeírtam, és kétségbeesetten kerestem a segítséget a külvilágban. Nah, a segítség nem ott van, hanem benned.

Elhelyeztem magamba annyi egészséges önbizalmat, hogy a félelemre nem tudok többet hallgatni, nincs is hely, ahol a félelem ‘bekúszna’. Valahol a szekrény tetején van, porosodik. Néha ránézek, csak hogy tudjam, mi az ami segített a fejlődésben.

Kitartást mindenkinek, nyárra azt üzenem az otthoniaknak, legyetek olyanok mint a kaktusz, a vizet raktározzátok, és növesszetek tüskéket! :D

Üdv a “ködös” Albionból

Nemsokára jövök..

#24889 Maganyosan hozzászólása: 2017.04.20. 14:05

Szia.
Én 2013-ban regisztráltam ide és most ahogy keresgéltem skizofrén témában ide találtam és rájöttem,hogy én már itt benn vagyok.

Amúgy én is úgy vagyok mint te,hogy elolvastam miket írtam ide anno.Mára már “tünetmentes vagyok ilyen téren” szerencsére!Mint írtam már nem mozdulok ki a lakásból,de elvagyok.Van bőven mit tenni így eltelnek a napok.
Csak ennyit akartam.
Szia.
Ui:Amúgy Angliában vagy?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close