Neurológus orvost keresünk- Parkinson kor

2018.08.18. 05:49

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Édesanyám kb.10 éve parkinson kórban éli napjait, de azóta keresünk egy “igazi” orvost. Eddig is járt orvoshoz, felírják a receptet, ha nem jó, akkor egy másikat, de igazi gondozás, igazi segítés nincs. Ha tudna valaki egy jó szakembert, orvost ajánlani Budapesten, aki tênyleg idafigyel a betegeire, meghallgatja őket, akkor kérem írja le az orvos nevét, elérhetőségét. Nagyon megköszönöm előre is. Nagy szükségünk lenne rá.

#27253 Tymike hozzászólása: 2018.09.01. 22:28

Sziasztok !!!
Én Miskolcon v.környéken keresnék,hasonló betegségben lévő barátokat.
Akikkel találkozhatnék.
Elbeszélgethetnénk,,,,akik megértik ennek a betegségnek a problémáit,mert vele élnek.
Várom a jelentkezéseteket.
S.O.S ! Egyedül élő ,magányos .
/Lehetsz az ország más részén is,ha eltudsz jönni hozzám,,,,,ha van aki elhoz./
Szívesen látlak.

#27096 bakonyi hozzászólása: 2018.08.19. 12:49

Kedves Viki18 !
A Neurológus orvos neve : Dr. Kovács Norbert Pécs Neurológiai Klinika Vezető helyettese! Ő Magyarország legjobb neurológusa! ugyan nem Budapesti, de mi is 250 km -re vagyunk Pécstől. A cél érdekében , nincs lehetetlen. itt megtalálsz róla mindent https://kovacsnorbert.eu/

#27110 Viki18 hozzászólása: 2018.08.20. 23:21

Nagyon szépen köszönöm, nekem nem lenne gond, hogy Pécsen van a doktor úr, de szinte biztos, hogy anyukám nem utazik ilyen messzire, de azért megpróbálom rábeszélni.

#27125 bakonyi hozzászólása: 2018.08.22. 09:17

Nagyon szívesen! Ha nem műtenek meg tavaly és nem ültették volna be a DBS-t,akkor már, úgy remegnék, mint a miskolci kocsonya és lépni sem tudnék, nem beszélve a sok-sok parkinson gyógyszer okozta , túlmozgásról, és az izommerevségről. Remélem, hogy sikerül az édesanyját rábeszélni,és felkeresik a Dr Kovácsot. Sok sikert és jobbulást kívánok az édesanyjának.. A fejleményekről nagyon megköszönöm ha tájékoztat.

rozsakertes
#27089 rozsakertes hozzászólása: 2018.08.19. 08:40

Ha valaki tud ilyen orvosról, azt én is örömmel venném!

Kedves Viki!
Ilyen csak a mesében van! Nincs idejük, leharcoltak, rengeteg a beteg, elvesztették empatikus képességüket. Az “én” orvosom, valahányszor meglát (egy évben egyszer), azzal nyit, hogy maga depessziós. Válaszom is mindig ugyanaz, nem vagyok depressziós, de megmondaná, minek örüljek? Kb. ennyi a gondozás.- Azután kifejti, hogy a gyógyszeres kezelés beszűkült, én elzárkózok a műtéti megoldásoktól, megírja a gyógyszer javaslatot a házi orvosnak és ezzel vége is az éves vizitnek. -)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close