Mi folyik bennem…

2019.11.26. 09:20

Sziasztok.

Egy kis alap: 24eves vagyok, stabil párkapcsolat már 3éve,saját lakás, hitel nélküli élet, saját autó, fix munkahely és azt csinálom amit szeretek.

Ezeket a sorokat aki olvassa azt gondolhatná hogy álom életem van a korom ellenére. :)

De csak most jön a csavar…lassan 2,5éve elkezdődött valami bennem, egy egészen rossz, én pánikbetegségre gyanakodok, nincsen még kimondva mert hát ezzel is úgy vagyok hogy rám jön a rosszul lét ha belegondolok hogy menni kéne egy orvoshoz vagy egy ismeretlenbe.

Vannak hullámok amikor minden rendben van és vannak olyan völgyek mikor csak a sötétet látom, egy szürkeség kíséri a napomat és alig várom hogy lefeküdjek végre aludni, bízva abba hogy a másnap már jobb lesz :/ :)

Legjobban az zavar hogy ha bármi hirtelen történik vagy egy ismeretlen tevékenység (fogorvosi kezelés) elkezdek szét csúszni. De vannak napok mikor nap közepén rám tör egy rosszul lét csak ugy villám szerűen.

Legrosszabb, hogy ez kihat az étkezésemre ami nem szerencsés :/

Alkohol csak 2-3havonta egyszer de már akkor sem ugy mint régen, gyógyszert még semmit nem próbáltam, nyugtató teát szoktam inni de az is egyszer használ egyszer nem.

Voltan vérvételen, vese vizsgálat, máj vizsgálat, gyomor uh minden teljesen egésséges…doki mondta hogy ennél egésségesebb már nem is lehetnék.

Fogalmam sincsen hogy mit kéne tennem, vagy csak fejbe kéne rendet raknom valahogy, de azt sem tudom hogy hol kéne kezdeni :) ezért fordultam ehhez a közösséghez :) talán itt lesz az a bizonyos kulcs a megoldáshoz :)

Köszönöm a válaszokat. Ha valamit kihagytam a kérdésekre szívesen válaszolok :)

#28995 eszter94 hozzászólása: 2019.11.27. 16:08

Szia,
amikor hirtelen rosszullét tör rád akkor mit érzel pontosan?
Mik a tünetek?
Magától elmúlik?

#28997 csakegyferfi hozzászólása: 2019.11.27. 16:50

Szédülés, halál félelem, hányinger, menekülési kényszer…van amikor mind, van amikor csak 1,2ezek között…de a hányinger érzés az mindig van ha jön valami :)

#28990 Mikonu hozzászólása: 2019.11.26. 12:12

Szia “csakegyferfi”,

Nem vagyok semminek sem a szakértője, de 64 éven, és annak a tapasztalatain már túl vagyok, és segíteni szeretnék neked, azzal amivel tudok.
Túlpörgetett világban élünk, sok hibás programmal futunk, nincs időnk önmagunkra, amíg rá nem kényszerülünk, hogy elkezdjük az önmagunkkal foglalkozást.
Te szerencsés vagy, időben felismerted ezt, ill. rákényszerültél ;).
Azt javaslom, csinálj végig egy mindfulness-tréninget, nekem sokat segített. Nem részletezem itt, nézz utána, kezdd el, és várom a sikerjelentést :).

üdv,
Mikonu

#28992 csakegyferfi hozzászólása: 2019.11.26. 12:18

Köszönöm, utána nézek :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close