Bátor vagy kövér? Szerinted?

2015.04.23. 12:43
kover vagy bator350x460

Jessica Kane fiatal divatblogger a napokban saját magáról megosztott fürdőruhás fotóját némelyek támadják, mások viszont dicsérik bátorságáért, amiért meri vállalni 140 kilós önmagát. Az egyik közösségi oldalon több ezer lájk-ot kapott, ami sem az idomainak, sem pedig a bevállalós fotónak nem köszönhető. A kép alá ugyanis ezt írta:

“Ez nem bátorság. Sokszor hallom, hogy bátor vagyok, amiért merek fürdőruhában mutatkozni. De tudod, mihez kell bátorság? Ahhoz, hogy a család megbirkózzon egy hatalmas veszteséggel. Ahhoz, hogy egy anya leküzdje függőségét, hogy egy ember kiszabaduljon a családon belüli erőszak négy fala közül. Ahhoz is bátorság kell, hogy segítséget kérj akkor, amikor úgy érzed, el kell dobnod magadtól az életed. Ahhoz, hogy fürdőruhában légy a strandon, nem kell bátorság. Éld az életed, és csak azokkal a fontos dolgokkal törődj, amelyek tényleg számítanak.”

 

EN-ek
#20556 EN-ek hozzászólása: 2015.04.23. 19:19

Heyes! Na erről most nekem – tök véletlen – BEugrott 1 marha régi wicc. (dea pisisek kedvéért ism. a Tudás Annya!:)

A cigány éppa lovát árulja a vásárban. Jön 1 vevő, kérdezi a kupecet: aztán monnya kend, egészséges-é a ló? Há má’ persze, hogya bánatba ne lenne az! Lássa uraságod mijen szép pára! – méltatlankodik a raj. Na megegyeznek, a vevő fizet, elrakja a lovat, a cigány meg a lóvét. Mikor aztán elkötik a lót, az hirtelen megindul, majd padlógázzal nekimegy a kőfalnak! – “Te cigány b+, ez a ló vak!!:@” – “Dáhogyis vak az kéhem! csak bátor!

Sóval eza csajj se vak, csak kib* ronda, mint minden zsírsertés:D

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close