Fogadalmak 2015-re?

Téma címkék:
2015.01.05. 14:26
patko625x400

Új év, új szokások. Vagy mégsem?

Vajon létezik olyan ember, aki január elsejével még soha semmilyen fogadalmat nem tett?
És vajon a fogadkozó emberek hány százaléka tartotta be amit magában vagy fennhangon tanúk előtt szentül megígért? Gyakorlottak az utóbbi hibát nem követik el, hiszen nincs is annál rosszabb érzés, mikor szent elhatározásunkat követően az esetleges megingásokat vagy – uram bocsá’(!) – a csúfos bukást az orrunk alá dörgölik.

Kíváncsiak vagyunk, ti hogy álltok a témához. Milyen fogadalmak születtek idén? Milyen ígéreteket sikerült betartani előző években? Mi volt a legrosszabb elhatározás, amit biztos soha többet nem tennétek?

BUÉK Minden Kedves Olvasónak!
Üdv: VSZ

 

Florci
#19879 Florci hozzászólása: 2015.01.09. 20:18

Szerintem tök jó dolog újévkor fogadni, én szoktam. Persze sokan azt vallják, hogy ha valamin változtatni akarnak, azt bármikor megtehetik, nem kell szilveszter hozzá. Én ezzel nem is vitatkozom. Szerintem az új év egy jó lehetőség. Ilyenkor amúgy is olyan átgondolós hangulatában van az ember. Szerintem tök jó megállni és visszanézni, honnan hova jutottam és még hova szeretnék ezután. Részemről ennyi. Most is tettem fogadalmakat, nem sokat, kb 5-öt, le is írtam őket, hogy emlékeztethessem magam ha kell. -.-

kajosma
#19985 kajosma hozzászólása: 2015.01.23. 16:17

Kedves Sorstársak!

Már a Parkinson-kórban szenvedőkre gondolok. Egy-két hónappal ezelőtt még én sem tudtam, mi lesz ha átesek a műtéten. Túl vagyok rajta és mondhatom sokkal jobban érzem magam. Igaz, még most vagyok tesztelés alatt, de már most sokkal jobb. A Stalevo adagom csökkent már 450 mg-ról 150 mg-ra és a terv szerint teljesen el fogom hagyni. Mikor felébredek tudok járni. Nem kell várni 1 órát, míg meg jön a gyógyszer hatása. Mondhatom, minőségi változás történt az életemben. Akinek lehetősége van, ne hagyja ki. El kell találni azt az időt, amikor e legideálisabb elvégezni a műtétet. Sem előbb, sem később. Én 63 éves vagyok.

EN-ek
#19828 EN-ek hozzászólása: 2015.01.05. 18:18

Pálinkás szépyóreggelt mindegykinek! – igen létezik: úgy híjják ÉN…:)

Továbbá tájékoztatásul közlöm, h ért. mber sose fogad fogadalmat, és így n is válik neveccség trágyává;)
Sajnos a ért. (nek nevez7ő) mberkék száma e bojgó ezen bugyrába – long-term +figyeléseim szerint – úgy √1 körül szór, mindazonáltal persze más nevébe n beszél7ek…

(KIKIváncsi, hama +örexik;)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close