Fürdőjegy és üdülési pályázat – nyugdíjasok, nagycsaládosok, gyerekek, fogyatékossággal élők számára

Téma címkék:
2014.01.10. 10:18

Az Erzsébet-program keretén belül 2014-ben 62 pályázatra lehet jelentkezni. A program keretén belül beadhatják a pályázataikat gyerekek, nagycsaládosok, nyugdíjasok és nem utolsósorban fogyatékkal élők.
Az idei pályázatokra január 2. óta lehet jelentkezni. Fontos, hogy a beérkezési sorrend számít, ezért nem érdemes késlekedni!
Pályázni a https://palyazat.erzsebetprogram.hu/ oldalon lehet.

Erzsébet-tábor
A gyerekek idén 58 féle Erzsébet tábor közül választhatnak, ezen belül pedig ebben az évben pedig több mint 20 új tábort indítanak el, ami között szerepel a röplabda-, a szörf-, a horgász- vagy a népzenei tábor is. A rászoruló gyerekeknek napközis tábort is indítanak, ami a program segítségével csupán 500 forintba kerül egy hétre személyenként.

Az Erzsébet-táborokra minden gyerek jelentkezhet. Az alacsonyabb jövedelmű családok gyermekei 1000-2000, a többi gyerek 10 ezer forintért vehet részt a táborban egy hétig. A nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak, fogyatékossággal élőknek továbbra is nyitottak a szociális üdülési pályázatok, amelyek felnőtteknek 5000, gyerekeknek 2500 forintos önrész mellett nyújtanak üdülési lehetőséget.
Jelentkezés március 20-ig!

A táborok listáját a hozzájuk tartozó kiírással és beadandó dokumentumokkal itt találod.

Nyugdíjasoknak – fürdőjegy
A legnagyobb újítás a nyugdíjasok számára bevezetett fürdőjegy. A pályázat szerint a 2500 forintos önrész befizetését követően az, akinek a nyugdíja nem haladja meg a 147 ezer forintot, akár 25 alkalommal is elmehet a fürdőbe. A pályázók az ország 60 fürdője közül választhatnak.
A nyertes pályázók a támogatást belépőjegyek formájában kapják meg. A támogatás csak a jegy árát fedezi, az odautazást és egyéb költségeket nem.
Jelentkezés február 15-ig!
Pályázati kiírás itt.

Szintén nyugdíjasok részére – üdülési pályázat

Azon 60. életévét betöltött személy, akinek rendszeres havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147.000 Ft-ot, 5.000 Ft önerő befizetésével veheti igénybe az üdülési szolgáltatást elő-, valamint utószezonban.
- Előszezonban: 2014. január 2. napjától 2014. június 16. napjáig
- Utószezonban: 2014. szeptember 1. napjától 2014. december 31. napjáig.
Jelentkezés február 28-ig!
Pályázati kiírás itt.

Nagycsaládosok számára kiírt üdülési pályázat
Az előző évhez hasonlóan azon nagycsaládosok jelentkezhetnek a pályázatra, akiknek a családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg 2014. január 1-jén érvényes minimálbér összegét. További követelmény, hogy három vagy annál több – 20. életévüket a pályázat benyújtása napján be nem töltött – gyermeket nevelnek saját háztartásukban, akik után családi pótlékra jogosultak.
Jelentkezés február 28-ig!
Pályázati kiírás itt.

Fogyatékossággal élők számára kiírt üdülési pályázat
Azon 18. életévét betöltött fogyatékossággal élő személyek páláyzhatnak, akik fogyatékossági támogatásban és/vagy vakok személyi járadékában és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesülnek, valamint a havi teljes összegű ellátásuk nem haladja meg a nettó 150.000,- Ft-ot.
Önerő a pályázók számára 5.000,- Ft/fő, a kísérők számára 2.500,- Ft/fő.
Jelentkezés február 28-ig!
Pályázati kiírás itt.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close