Gyógyítson egy kattintással

Téma címkék:
2014.12.13. 16:09
Gyogyvarazs625x400

Ha Ön is szeretne hozzájárulni a beteg gyerekek mielőbbi gyógyulásához, most nem kell mást tennie, csak egy kattintással választania a gyermek-egészségügyi intézmények közül. A K&H gyógyvarázs karácsonyi szavazásán az ünnepek alkalmából négy gyermek-egészségügyi intézmény orvosi műszereket kap, hogy a modern eszközök révén minél gyorsabban, hatékonyabban tudják gyógyítani kis betegeiket.

„Az idei évtől kiemelt figyelemmel kezeljük a hátrányos helyzetű kistérségeket, és az ott élő gyerekeket. A hátrányos helyzet és a rossz egészségügyi állapotot sajnos együtt járnak. A gyermekhalálozások és egészségi problémák 30-50%-a hozható összefüggésbe a szülők hátrányos társadalmi-gazdasági helyzetével. Éppen ezért a mostani négy jelölt intézmény között kettő olyan is található, amik ezekben a hátrányos helyzetű régiókban végzik gyógyító munkájukat, és talán még nagyobb szükségük van a segítségünkre.” – mondja Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A jelöltekre így két külön kategóriában lehet szavazni. Az intézmények kategóriánként 2,5 millió forint összegű orvosi műszertámogatásban részesülnek – a több szavazatot szerző jelölt 1,5 millió, a kevesebbet 1 millió forint értékű eszközökkel lesz gazdagabb.

A 2014. december 9. és 29. között tartó szavazásban az alábbi négy intézményre lehet szavazni:

  • hátrányos helyzetű kistérségben működő intézmény:
    • Berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház Gyermekosztály
    • Polgár Mentőállomás
  • nem hátrányos helyzetű kistérségben működő intézmény:
    • Bajai Szent Rókus Kórház Csecsemő- és Gyermekosztály
    • Kanizsai Dorottya Kórház Csecsemő- és Gyermekosztály, Nagykanizsa

Kérjük, látogasson el a http://khgyogyvarazs.hu/szavazas oldalra, és válassza ki, Ön mely intézmények működését segítené a K&H gyógyvarázs karácsonyi támogatásával!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close