Keresik az év legjobb háziorvosi praxisát a Kárpát-medencében

Téma címkék:
2014.02.10. 08:11

Gyógyulásuk történetével március 10-ig jelölhetik a páciensek háziorvosukat Az év praxisa a Kárpát-medencében elnevezésű pályázaton.

Az év praxisa a Kárpát-medencében díjat tíz-tíz hazai és határon túli háziorvos nyerheti el munkatársaival együtt a páciensek, illetve az önkormányzatok, a tisztiorvosi szolgálatok, a civil szervezetek, a kórházi osztályok és a szakorvosok javaslata alapján – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
A páciensek a www.azevpraxisa.hu oldalon beküldött történetekben írhatnak többek között az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, valamint a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, a küzdelmes gyógyulásról. “Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet és a praxist díjazzuk” – olvasható a közleményben.

A történetek értékelése után a szakmai zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe, amelyekre a portálon március 16. és március 30. között szavazhat a nagyközönség.
Az Országos Alapellátási Intézet immáron negyedszer írta ki pályázatát, hogy növelje a hazai, illetve a határon túli háziorvosok és nővérek megbecsülését.

Forrás: MTI

#17026 ancsa123 hozzászólása: 2014.02.10. 23:07

én az év legrosszab orvosi rendelőjét ismerem.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close