Utolsó pillanatra hagyott ajándékok… ötletelünk.

Téma címkék:
2013.12.18. 13:50

Kedves Olvasóink! Már csak néhány nap maradt a karácsonyi meglepetések beszerzésére. Ezért azok számára, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást, esetleg bizonytalanok benne, hogy minek is örülne a szeretett személy, ezen a helyen adjunk néhány tippet!

Na jó, most nem plazma tv-re gondolunk. Bár az sem rossz, de ennél bennsőségesebb, kedvesebb dolgokat keresünk. Lehet az akár egy saját magad készítette ajándék – a fotóját fel is töltheted az oldalra, vagy bízd ránk és küldd el a varoszoba@akkrt.hu email címre – de bármi más ötletes apróság jó ajánlás lehet azoknak, akik csüggedten törik a fejüket és keresik a tökéletes karácsonyfa alá valót. Mi megkezdjük a sort:

Mutatós és egészséges/images/0000/0367/fokhagyma_olajban.jpg
Ismeretes, hogy a fokhagyma igen értékes, egészségvédő és egyéb számtalan tulajdonsággal bíró növényünk.
Üvegcsébe rakva, olajjal leöntve kiváló ajándék lehet.
Elkészítése:
Kívánt mennyiségű fokhagymát megtisztítunk, majd a gerezdeket egy erre a célra kivalasztott üvegedénybe /kis befőttes, olajos stb./ üvegbe rakjuk. Meghintjük kevés sóval és összerázzuk, majd leöntjük annyi olajjal, hogy a fokhagyma fölött több ujjnyi is maradjon. Ételekbe elég egy kiskanálnyi belőle, de a fokhagyma is felhasználható. Tárolás hideg helyen.

 

/images/0000/0365/konyvajanlo1.jpgÖrök érték
Szinte kivétel nélkül mindenki örül egy szép könyvnek. Az online vásárlással időt spórolhatunk magunknak, és sok esetben olcsóbban is juthatunk hozzá az így megvásárolt olvasnivalóhoz.

Ajánljuk az Akadémiai Kiadó könyveit, akciós kiadványait. Ide kattintva a honlapra jutsz és kedvedre nézelődhetsz.
A megrendelés karácsonyig még megérkezik. :-)

 

Szívből/images/0000/0369/kepkeret.jpg
Anyukák és nagymamák körében garantáltak az örömkönnyek, ha kedvenc képünket – mégjobb, ha közös kép a megajándékozottal – keretbe foglaljuk. Kép nyomtatására és a keret beszerzésére a maradék pár nap még elegendő. De keret otthon is készíhető, pld. kartonpapírból, üres cipősdobozból, nem kell hozzá nagy kézügyesség sem. A neten sok segítséget lehet találni. Pld. itt.

Ugye nektek is van ötletetek?

 

 

#15962 cryply hozzászólása: 2013.12.18. 17:56

Áldott ünnepeket kívánok mindenkinek! Szerkesztőknek, segítőknek és sorstársaknak!

Ez a fűszerolaj nagyon jó ötlet és egy kis rozmaringággal is lehet hasonlót készíteni! Természetesen a recepttár rengeteg féle fűszernövénnyel bővíthető! A kézzel horgolt kis hópelyhek is aranyosak és kedvesek lehetnek sokak számára! Egy jó meleg kötött sapka vagy sál is kiváló ajándék lehet!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close