Várószoba meghívó – találkozunk okt. 11-én?

Téma címkék:
2013.10.09. 09:50

Kedves Várószoba Olvasók, Kedves Közösségi Tagok! Ezúton szeretnénk meginvitálni benneteket a Hospice Alapítvány által szervezett “Nem vagy egyedül…” elnevezésű rendezvényre.

Az Alapítvány a nárciszültetéssel már sokadik alkalommal a közösség erejére kívánja felhívni a figyelmet, melyhez ez alkalommal a Várószoba is csatlakozik. Részvételünkkel egyrészt segíteni szeretnénk a szervezők törekvéseit, másrészt lehetőséget kínálunk arra, hogy találkozhassatok a résztvevő sorstársakkal, illetve a Várószobával kapcsolatos meglátásaitokat akár személyesen is elmondhassátok számunkra.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Időpont: 2013. okt. 11. péntek, 15 óra
Helyszín: Budapest, Hospice Ház, III. ker. Kenyeres u. 18-22.

A részvételi szándékot kérjük hozzászólásként vagy a varoszoba@akkrt.hu email címen pénteken délelőtt 10 óráig mindenképpen jelezzétek!

Köszönjük!

/images/0000/0283/narcisz_2013.jpg

 

 

varoszoba2
#15003 varoszoba2 hozzászólása: 2013.10.16. 15:08

Kedves Éva, milyen tanulmányi kutatásra gondolsz?

#15002 csegzieva hozzászólása: 2013.10.12. 17:28

Sziasztok! Eva vagyok es romaniaban lakom ,biztos mar sokkan olvastatok a torteneteimrol.Nagyon kerlek ha valakinek megvan a tanulmanyi leiras,( mentve a gepjere vagy ha valaki meg tudna szerezni valahonnan az elso tanulmanyi kutatast 1982 es 2003 kozot  308-an voltunk),abban az idobe mutottek es nagy szuksegem lenne ra wertheim  mutet utan nem dolgoztam ,ugyan ugy mint nektet sok komplikaciom volt “95 -ben azt mondtak hogy utolso idok legnagobb mutetje vagyok (hat vagyok)sok betegseget hozott  magaval  a mutet.Le voltam szazalekolva ,tavasszal be hivatak a fovarosba es azt mondat jol vagyok es elvagtak a beteg nyugdijammat ami 2300 fr ertek volt.Jelenleg 19 fele betegseg van meg alapitva kulombozo orvosoktol ,torvenyre adtam mert ott falcs eredmenyeket hoztak ki amire papirom van,Az ugyvedek nem biztatnak mert romaniaba nincs olyan torveny ami a betegek jogat vedi(adig vagy jo amig dolgozol utana hajal meg)bocsi de itt valahogy igy van,Ha nem talalom meg az igazammat a sajat orszagomban hat nemzetkozi perre megyek,hat ezert fontos a leiras kerlek segitsetek nekem ,koszi nagyon es puszi nektek minden jot

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close