Istennel harmóniában a betegségek között: allergiák és az asztma

Téma címkék:
2009.03.20. 15:33

Szeretném megköszönni, hogy olvassa a történetemet. Nem fogja megbánni csak pár percet kérek az életéből. Jó most foglaljon helyet ! Kényelmesen ül? Akkor 1 2 3 és kezdünk!

Vers- Gyermeki keresés

Ül az út szélén egy gyermek

fejét lehorgasztva töpreng.

Azon gondolkodik oly nagyon

miért van annyi kín és borzalom?

Választ nem talál,

ezért felkel és odébb áll.

 

Hazatérés Istenhez

Akkor készen áll? Hunyja le a szemét és képzelje el: egy nagy szépen fejlett gólyát látunk éppen ahogyan engem Jázmin Verdet lepottyant a kéménybe. Eséskor kicsit átalakultam és több fejlődési rendellenességgel láttam meg a napvilágot: négy mellem nőtt volna ha nem vágják ki azok a sebészek, rendelkezem egy tartalék tüdő lebennyel a bal oldalon és több ciszternám is van. Bocsánat cisztát szerettem volna írni, de a betűk nem sikeredtek. Tehát megszülettem élek és vagyok és Istennek hála Őt személyesen is ismerem. Azt kérdezi Ön tőlem: Hogyan lehetséges ez? Meghallgat engem, ígérem nem hazudok ( megjegyzem nem is tudnék).

Sok sok éven át kerestem Istent, végig csináltam az összes fontos szokást, azt gondoltam ismerem Őt pedig olyan távol voltam, mint ide a Japán gyors. Közben szép lassan felépítettem egy várat magam köré és bezárkóztam. Akkor pedig Isten elkezdett munkálkodni. Ő ugyanis zörget a lelki ismeretünk ajtaján és ha beengedtük akkor munkálkodik és tisztogat minket, elkezdi meglátni az ember a hibáit. Én egyszerűen kimondtam azt a szót, hogy kérlek Uram szeretnék a Te gyermeked lenni, bocsásd meg a hibáimat és akkor tudtam, hogy meg is bocsátott, mert Jézus értem és Önért is meghalt a kereszten.

Azóta Istennel lakom, bár sok hibát követek el, de Ő a tenyerén hordoz engem. Hogyan? Ha még nem teszi le akkor hamarosan ezt is olvassa majd!

Betegségek – egyenként

Allergiák

mint már említettem rossz időben jöttem a világra és e miatt kaptam egyéni ajándékokat is: egyebek között tele vagyok allergiákkal. Allergiás vagyok a sok sok gyógyszerre mint a penicillin származékok, a napra( pulykatojásnyi vörös pöttyös leszek tőle), a fémekre,a pollenekre, és egyéb anyagokra. Gondolom ezt most szomorúan hallja, de egyet se bánjon én boldog vagyok így is. Miért? Azt a kicsit is becsülöm amim van, mert nem a rosszat nézem hanem csak a jót és a rosszat is úgy nézem, hogy ha nem lenne talán már elszálltam volna. Léggömb is szerettem volna lenni valamikor…

Asztma

Felnőttem időközben persze csak a feladatokhoz és ekkor derült fény arra, hogy tüdő asztmám van, amire rendszeresen gyógyszereket kell szedni. Így ha pénzzel nem is, de pirulákkal el vagyok látva rendesen.

Most pedig engedje meg, hogy kényeztessem egy kis szeretet csomaggal amit most adtam fel az erdei vasúton és talán bármikor várható egy járó angyal a barátok segítségével és ha teljesen egyedül is van azt azért fogadja el tőlem, hogy valaki: Isten- Jézus szereti és ez az aminél többre nincsen szükség. a folytatása következik…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close