Betegen élni és életben maradni asztmásan

2009.11.27. 20:18

Kedves Olvasóm!

Ismét itt vagyok és a betegségek csak szaprodtak azóta.Eddig ismert tüdő aszmám, pollen érzékenységem, refluxom, irritabilis bélszindrómám, laktóz érzékenységem, cisztákkal való műtétek is ismerősök nekem. ezeket követte a skozofrénia annak is a paranoid formája, mjad depresszió és egyéb alvászavarok léptek fel. Pszichiátrián hat alkalommal voltam fekvő vendég és most már biztosan tudom, hogy ezek a betegségek megmaradnak nekem, ők az én kíséretem..
De említettem, hogy újabbak társultak hozzájuk. mik is ezek? Alllergiás ekcémáim voltak vissza térően ezért a bőrgyógyász javasolta  a bőr allergiás vizsgálatát, így derült fény a jó kis nikkel II. szulfát, higyany-klorid és higyany-amil-klorid és primin érzékenységemre. mondhatom nagyon örültem innentől tilos ennem a paradicsomot, gombát és még sok dolgot.
a legújabba vizsgálatok szerint a hasnyálmirigyem nem bontja megfelelően a keményítőt, így helyettesítő enzimet kell szednem és kerülni a keményítős zsíros ételeket. Krumpli, rizs kiiktatva és mindez megspékelve egy kis pajzsmirigy alulműködéssel, hogy ne unatkozzak.

Mindezek meghatározzák amindennapokat is, de tapasztalom, hogy családdal minden megy és Isten gondot visel rólam, mert neki fontos vagyok. Tudom, hogy szeret és annak álmában is ád eleget.

Minden betegséggel élőnek üzenem: Kitartás ez csak egy rövid itt lét lesz egy hosszabb is ahol már nincs szenvedés!

#875 kittike hozzászólása: 2011.06.16. 08:33

Sziasztok!

Sajnos én is 9 éve szenvedek az ekcémától,de szerencsére megtaláltam rá a megoldást. A Chuleevandevi krémét használom egy hónapja,de már jelentős javulás tapasztalható. Az oldalukon minden infó fenn van.Bp-en beszerezhető. Tényleg jó!!!  :-)

#873 cryply hozzászólása: 2009.11.28. 06:47

Kedves Ágacska!

Nagyon jól fogod meg a kérdés lényegét. Ezek a betegségek a kísérőink életünk hátralévő részében ezért meg kell tanulnunk velük élni. Isten vigyáz ránk! A segíts magadon az Isten is megsegít elsődleges kell, legyen. Ha tudjuk és betegségeink miatti elkeseredésünk nem tud úrráválni rajtunk oda kell tenni a saját kitartásunkat! Bízva a minél későbbi örök békében.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close