Szeretek tüsszenteni de ez már túlzás

Téma címkék:
2017.04.19. 00:52

65 éves vagyok. Viccesnek találtam az allergia körül támadt hisztit mindaddig amíg nem estem bele. A mai (2017.04.19.) napon kezdődött, tüsszögéssorozatokkal és orrfolyással. Egy tekercs papírral járok, kelek. A zsepi készletemet néhány óra alatt felhasználtam. Nem fáztam meg, jó fizikai állapotban vagyok, vérnyomás, labor ok. Dohányzom, nem diétázok, alkoholt rendszeresen de nem nagy mértékben fogyasztok. Fűnyírás van de évek óta semmilyen gondot nem okozott.

nora51
#24888 nora51 hozzászólása: 2017.04.19. 23:32

http://revicet.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek

Ez a gyogyi vény nélkül kapható. Olvasd el, és ha úgy ítéled meg , hogy ez allergia, használd ezt a szopogató tablettát.
Ha neadj’Isten nem segít, akkor menj allergiológiára. Sajna, élemedett korban is lehet valaki allergiás, ha addig nem is volt az.
Mielőbbi gyógyulást!
nora51

EN-ek
#24885 EN-ek hozzászólása: 2017.04.19. 15:29

kellemetlen, DE ink marhára őrüjj, h n monnyuk: sm, pk, alzHEJJmer, leukémia, hcv/écc, köhögőgörccsel fűszerezett véres reFLUX, carcinoma pulm., tüdőlövés, ebola, 10es fokozatú hevydepi, lélekHALÁL, netán 1 yo kis skizóság (a fentiekkel kombinálva) + satöb! (e a zokho képest csak piti játékbetegség…)
vmint annak, h csak vénkorodra vett elő! ;)

ÉN pl. – mint MINDIG, MINDENBE súúújosan HÁtrányos és +alázott hejzetű! – már zsenge 20as koromba (mikor még n voltam goromba) szivatott a kib* súúújos allergy!!! (év10dekig kellett bigyókat enni RÁja!) aztán a uccsó 10é kellően BEsokallt, és íme! KIgyógyította magát abból IS:) mosmácsak néha ősszel, DE volt h egész évbe n is kellt szedni semmit!(Y)

(de HA mégis, mamá náddon baba gyóccik vannak mik aliga-lig álmosít, sőt má rezept SE kő sokho…;)

Problem??

#24883 zoltan.lelik hozzászólása: 2017.04.19. 02:56

Kérem a közösség segítségét. Van-e olyan barátunk, aki hasonló tünetekkel küzdött és megoldotta? A történet leírását bemásolom. Előre is köszönöm a segítségeteket, tanácsotokat.65 éves vagyok. Viccesnek találtam az allergia körül támadt hisztit mindaddig amíg nem estem bele. A mai (2017.04.19.) napon kezdődött, tüsszögéssorozatokkal és orrfolyással. Egy tekercs papírral járok, kelek. A zsepi készletemet néhány óra alatt felhasználtam. Nem fáztam meg, jó fizikai állapotban vagyok, vérnyomás, labor ok. Dohányzom, nem diétázok, alkoholt rendszeresen de nem nagy mértékben fogyasztok. Fűnyírás van de évek óta semmilyen gondot nem okozott.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close